Ποιοι είμαστε

Ποιοι Είμαστε

Το κατάστημα μας βρίσκεται στην οδό Τσαλοπούλου 14 από το 2010 και ξεκίνησε με βασικές υπηρεσίες στον τομέα των ψηφιακών εκτυπώσεων και των σφραγίδων. Η πολυετής πείρα μας στο χώρο του Internet και του ηλεκτρονικού εμπορίου μας έφεραν σήμερα στη θέση να δραστηριοποιηθούμε στον τομέα της κατασκευής ιστοσελίδων.

Ιδιοκτήτης είναι ο Σαμαρτζίδης Σάββας πτυχιούχος πληροφορικής με υποτροφία. Η αγάπη μας προς το αντικείμενο και ειδικά στην ανάπτυξη εφαρμογών μέσω διαδικτύου μας έκαναν ένα πλέον σύγχρονο κέντρο κατασκευής ιστοσελίδων και ηλεκτρονικού μάρκετινγκ. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα μέσα για ανάπτυξη ιστοσελίδων και διαδικτυακών εφαρμογών εφαρμογών, όπως,  HTML5, CSS3, Javascript, jQuery, PHP, MySql και τις πιο δημοφιλής πλατφόρμες διαχείρισης περιεχομένου, όπως, WordPress, Woocommerce, Joomla, Virtuemart, Opencart κ.α..

«Στόχος μας είναι η πλήρης διαφάνεια και η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Γνωστοί και φίλοι μας λένε συνέχεια πως δε μπορούν να βρουν εύκολα κάποιον που να μπορούν να φτιάξουν την ιστοσελίδα τους όπως θέλουν. Συνεχή παράπονα και προβλήματα με τις υπηρεσίες και αδιαφάνεια στις συναλλαγές. Εμπιστευτείτε το κατάστημά μας και άμεσα θα διαπιστώσετε πως ο λόγος μας είναι υπογραφή.»

Σαμαρτζίδης Σάββας