Διαδικτυακές εφαρμογές

Custom εφαρμογές, σχεδίαση & ανάπτυξη Διαδικτυακών εφαρμογών

Custom εφαρμογές. Εκτός από το σχεδιασμό και ανάπτυξη ιστοσελίδων αναλαμβάνουμε και την κατασκευή εξειδικευμένων διαδικτυακών εφαρμογών σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις και προδιαγραφές. Πρόκειται για κατά παραγγελία εξατομικευμένες εφαρμογές, σχεδιασμένες από την αρχή, που εκτελούν τις εργασίες που εσείς θέλετε, μέσα από ένα καλαίσθητο, εύχρηστο, λειτουργικό και φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον.

Η ανάπτυξη των εξατομικευμένων διαδικτυακών εφαρμογών γίνεται με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και είναι συμβατές με όλους τους φυλλομετρητές. Επίσης, ακολουθούν τον Responsive τρόπο σχεδιασμού, ώστε να προσαρμόζονται αυτόματα σε οποιοδήποτε μέγεθος και προσανατολισμό οθόνης και κυρίως να είναι φιλικές προς τις κινητές συσκευές.

Από τεχνολογικής πλευράς, χρησιμοποιούνται κυρίως πλατφόρμες και τεχνολογίες ανοιχτού κώδικα, όπως, PHP, ΜySQL, HTML5, CSS3, Javascript, jQuery κ.α. Επίσης, χρησιμοποιούνται σύγχρονα μοντέλα αρχιτεκτονικής λογισμικού, όπως το MVC, το οποίο προσφέρει τα πλεονεκτήματα της επεκτασιμότητας και ελεγξιμότητας της εφαρμογής, καθώς και οι μοντέρνες σχεδιαστικές τεχνικές του περιβάλλοντος διεπαφής χρήστη.

Οι διαδικτυακές εφαρμογές, ακολουθώντας το μοντέλο του πελάτη-εξυπηρετητή (client-server), έχουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις παραδοσιακές εφαρμογές που εγκαθίστανται σε υπολογιστή. Δεν χρειάζονται εγκατάσταση, δεν εξαρτώνται από το υλικό και το λειτουργικό σύστημα, είναι προσβάσιμες από παντού και από οποιονδήποτε υπολογιστή ή κινητή συσκευή, ακόμα και με πεπαλαιωμένο εξοπλισμό, ενώ χρησιμοποιούν τις δυνατότητες απεικόνισης των σύγχρονων φυλλομετρητών (browsers) για τη δημιουργία περισσότερο διαδραστικών και πλούσιων σε χαρακτηριστικά περιβαλλόντων διεπαφής χρήστη.

Είναι σημαντικό για μια επιχείρηση να χρησιμοποιεί λογισμικό που να ανταποκρίνεται στον τρόπο λειτουργίας της και να μην υποχρεώνεται να προσαρμοσθεί σε μια προσχεδιασμένη εφαρμογή. Μπορείτε να μας καλέσετε άμεσα, για να εξετάσουμε την δική σας custom εφαρμογή με σκοπό να καλύψει πλήρως τις απαιτήσεις σας και τις ανάγκες λειτουργίας της επιχείρησης σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων

Ενδεικτικές custom εφαρμογές

  • Διαδικτυακή εφαρμογή διαχείρισης πελατολογίου, εμπορευμάτων και αποθήκης.
  • Διαδικτυακή εφαρμογή διαχείρισης ασθενών, παρακολούθησης επισκέψεων, ιστορικών ασθενείας και ραντεβού κ.α.
  • Διαδικτυακή εφαρμογή μαθητολογίου με διαχείριση στοιχείων μαθητών, βαθμολογιών, διαγωνισμάτων και τεστ, απουσιών, τμημάτων και τάξεων, εκτυπώσεων αναφορών κ.α.
  • Διαδικτυακή εφαρμογή διαχείρισης πελατών γραφείου, κλείσιμο ραντεβού, καταγραφή στοιχείων επίσκεψης, εκτύπωση ιστορικού κ.α.
  • Εξειδικευμένες custom λύσεις για επέκταση λειτουργιών έτοιμων συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου όπως WordPress, Joomla κ.λπ.
  • Διαδικτυακή εφαρμογή διαχείρισης παραγγελιοληψίας από πωλητές επιχείρησης και online ενημέρωση της παραγωγής στο εργοστάσιο
  • Διαδικτυακή εφαρμογή διαχείρισης συστήματος κράτησης εταιρείας εκδηλώσεων
  • Διαδικτυακή εφαρμογή διαχείρισης εταιρείας, παρουσιολόγιο, μισθολόγιο, ιματισμός, διαχείριση οχημάτων, αδειών, πληρωμών.
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Δείγματα Δουλειάς